• Отстъпка
  • Ново
Отразяваща знак с номер паркиране с размери 8 x 12 см, Алуминиев знак с Номер на бордюра, Защитени от атмосферни влияния и Устойчив на избледняване Знак от алуминий с ?

Отразяваща знак с номер паркиране с размери 8 x 12 см, Алуминиев знак с Номер на бордюра, Защитени от атмосферни влияния и Устойчив на избледняване Знак от алуминий с висока интензивност за употреба на открито на закрито

 
BGN 8.99

Брой продукти
Налично

Отразяваща знак за паркиране : Нашите запазени марки спирка, изработени от здрав алуминий голям дебелинаСветлоотразителни алуминиеви знаци за паркиране могат да отразяват светлината на фарове през нощта, за да могат гостите са знаели къде се намира вашия дом или предприятие.Няма други лепила не се изисква, може да бъде сигурно придържайки се към стената без допълнително лепило, не е нужно да се притеснявате за това, че стигмата изведнъж ще падне.Изберете отразяваща алуминий за подобряване на видимостта на тъмно. Отразяваща знак за паркиране : Нашите запазени марки спирка, изработени от здрав алуминий голям дебелина.Те не изчезват, без кора, не откалываются и не са напукани. Правилният размер : Размер светоотражающего алуминиева знак за паркиране е 8 x 12 см. Знак с цифри : Можете да изберете цельнолитый отразяваща алуминиев знак за паркиране 0-20, височината му е 12 инча, което прави големи цифри са изключително удобни за четене дори и от разстояние.Изберете отразяваща алуминий за подобряване на видимостта на тъмно. Няколко сцени : идеален за паркинги и дворове, или на адресната етикет, подвесном пощенската кутия или на входната врата.Светлоотразителни алуминиеви знаци за паркиране могат да отразяват светлината на фарове през нощта, за да могат гостите са знаели къде се намира вашия дом или предприятие.Публикувайте своите знаци за паркиране на улицата, за да реши проблемите си с паркинг и пътен трафик. Лесна инсталация : Всеки от нашите знаци за паркиране има 2 дупки и може лесно да бъде инсталиран върху повърхността на стената. Знак с цифри : Можете да изберете цельнолитый отразяваща алуминиев знак за паркиране 0-20, височината му е 12 инча, което прави големи цифри са изключително удобни за четене дори и от разстояние. Няколко сцени : идеален за паркинги и дворове, или на адресната етикет, подвесном пощенската кутия или на входната врата. Правилният размер : Размер светоотражающего алуминиева знак за паркиране е 8 x 12 см.Нашият знак помага на шофьорите посочи мястото, където те трябва да спрат.Публикувайте своите знаци за паркиране на улицата, за да реши проблемите си с паркинг и пътен трафик.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват