• Отстъпка
  • Ново
kunlisa Забавна Чаша за млечна Крава, аз Просто Безумно Обичам Крави, Керамична Чаша OK-11 грама, Кафеена Чаша за Чай С Мляко, Подаръци За Любителите на Крави, Момичета С Ф?

kunlisa Забавна Чаша за млечна Крава, аз Просто Безумно Обичам Крави, Керамична Чаша OK-11 грама, Кафеена Чаша за Чай С Мляко, Подаръци За Любителите на Крави, Момичета С Ферми, Жени, Мъже, Момичета

 
BGN 8.99

Брой продукти
Налично

1Той може да работи като чаша-молив случай.Идеален както за топли, така и за студени напитки, като кафе, чай, мляко, сок, вода, спортни напитки, млечни шейкове и коктейли, шоколад, какао, бира, вино, коктейли за партита и почти всичко, което идва на ум. Изработен е от висококачествена чиста бяла керамика от професионални майстори.Може да се мият в миялна машина и микровълнова печка. Идеалният избор на подаръци за годишнина, рожден ден, сватба, пенсиониране, нов дом, признателност, участието, булчински душ, абитуриентски бал, годишнина от приятелство, Коледа и всякакви други поводи.Те гарантирано ще пристигнат живи и здрави и ще бъдат готови за предаването. -Всяка чаша внимателно опакован в здрава кутия - я могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка. Всяка чаша внимателно опакован в здрава кутия. Тази керамична чаша с 11 грама отпечатана във формат HD висококачествено мастило, които не изчезват в продължение на много години.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват