• Отстъпка
  • Ново
FINCOS SSBCR2020K09/SSBCL2020K09 Струг за метал Режещи Инструменти Струг с ЦПУ Стругове Инструменти Външен притежателя на струг инструмент от S-тип SSBCR/L - (Широчина вмъкване (мм): SSB

FINCOS SSBCR2020K09/SSBCL2020K09 Струг за метал Режещи Инструменти Струг с ЦПУ Стругове Инструменти Външен притежателя на струг инструмент от S-тип SSBCR/L - (Широчина вмъкване (мм): SSBCR2020K09)

 
BGN 3.00

Брой продукти
Налично

Спецификация и точността на напълно отговарят на стандарт ISO Идеалният ефект механична обработка.Широчина вмъкване (мм) : SSBCR2020 K09. прилага се при стругове и облицовъчни работи. Номер на модел : SSBCR /L. Висока якост на опън и защита от износване. В завода се произвежда по-други стругове инструменти като титуляр за пробиване на дупки, държач за подслушване на канали, държач за подслушване. Идеалната декорация на повърхността. Идеалната декорация на повърхността. Висока якост на опън и защита от износване. прилага се при токарной и облицовочной обработка. Понякога стругове инструменти липсват в наличност, ние ще се свържем с вас за първи път, моля, проверете съобщението за поръчка, благодаря!!!Забележка : Този инструмент в процеса на продажба не включва видий плоча, върху картинката, за да се покаже 1. Покритие : НЯМА. Употреба : Външен струг инструмент.Твърдост : 42-45. Идеалният ефект механична обработка. Технически характеристики и точността на напълно отговарят на стандарт ISO.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват