• Отстъпка
  • Ново
KOI ARTISAN 7-Инчов Универсален Нож на Главния готвач с Остър нож от Високо Неръждаема Стомана Традиционната Японска Монтаж, Устойчив На петна и ръжда Кухненски Нож за П?

KOI ARTISAN 7-Инчов Универсален Нож на Главния готвач с Остър нож от Високо Неръждаема Стомана Традиционната Японска Монтаж, Устойчив На петна и ръжда Кухненски Нож за Плодове и Зеленчуци

 
BGN 2.67

Брой продукти
Налично

✅ ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Красиво опаковани и преподнесенный, което прави този разделочный нож идеален подарък за семейството и приятелите си, за професионални и начинаещи готвачи, за рожден ден, нов дом или по други специални поводи ✅ БЛАГОРОДНА И ВЫСОКОУГЛЕРОДИСТАЯ от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : не е нужно Да се притеснявате за почистване на този нож за плодове и зеленчуци, тъй като той не е при удара ще ни издъни след многократно измиване. 100% ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ В РАМКИТЕ НА 90 ДНИ!.Можете също да използвате този японски нож за рязане на месо, като пилешко, свинско, или лек масло и сирене.Размери 5 инча, което е преносим за ежедневна употреба.Той е изработен от неръждаема стомана с високо съдържание на въглерод, което придава лезвию допълнителна пикантност и е отличен помощник в кухнята.✅ СУПЕР ОСТЪР ПОВАРСКОЙ НОЖ : един остър нож, така че те лесно да се ползват и той е плячкосване всички плодове и зеленчуци.Можете също да използвате този японски нож за рязане на месо, като пилешко, свинско, или лек масло и сирене.Основна кухня, необходима за мелене на месо.Основна кухня, необходима за мелене на месо. ✅ СУПЕР ОСТЪР ПОВАРСКОЙ НОЖ : един остър нож, така че те лесно да се ползват и той е плячкосване всички плодове и зеленчуци. ✅ УДОБЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Разделочный нож с ергономична дръжка, която удобно ляга в ръката и плавно рязане. ✅ БЛАГОРОДНА И ВЫСОКОУГЛЕРОДИСТАЯ от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : не е нужно Да се притеснявате за почистване на този нож за плодове и зеленчуци, тъй като той не е при удара ще ни издъни след многократно измиване. ✅ УДОБЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Разделочный нож с ергономична дръжка, която удобно ляга в ръката и плавно рязане.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват