• Отстъпка
  • Ново
Универсален Държач За Съхранение на прибори за хранене, Разделител, Мрежа, Държач За Щеки за Хранене, Сливная Клетка За Пръчици за Хранене, Кухненски Приспособлени?

Универсален Държач За Съхранение на прибори за хранене, Разделител, Мрежа, Държач За Щеки за Хранене, Сливная Клетка За Пръчици за Хранене, Кухненски Приспособление, Притежателят на Прибори за Домашно ресторант, Бял

 
BGN 2.67

Брой продукти
Налично

нКонструкцията на дъното за оттичане на : Равномерно перфорира дупка, водата бързо се стича надолу, добра вентилация, прибори за хранене остават сухи и чисти.Материал : Този универсален държач за съхранение на кухненските прибори, може да съхранявате вашите кухненски големи съдове, такива като вилици, лъжици, пръчици за хранене и други прибори за хранене, и т.Дизайн на отделението : Дизайн отделения достатъчна за настаняване на всички прибори за хранене, дръжте ги в изправено положение, за удобство на извличане. - Приложение : Този титуляр за съхранение на прибори за хранене е добър за ежедневна употреба, подходящ за плотове или кухненски шкаф. - Конструкция на дъното за оттичане на : равномерно перфорира дупка, водата бързо се стича надолу, добра вентилация, прибори за хранене остават сухи и чисти. - Здрав материал : Изработен е от висококачествена пластмаса, гладка повърхност, дебела и здрава, трудно е деформиран.Приложение : Този титуляр за съхранение на прибори за хранене е добър за ежедневна употреба, подходящ за плотове или кухненски шкаф. - Дизайн на отделението : Дизайн отделения достатъчна за настаняване на всички прибори за хранене, дръжте ги в изправено положение, за удобство на получаване.


Характеристики на продукта

- Material:
Plastic
Size Chart:
14cmx18cm/5.51inchx7.09inch:
Package Includes:
1 Kitchen Cutlery Drainer Rack:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Клиентите също го харесват